Szerződési Feltételek

Ön most itt van: Főoldal / Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Fa teraszburkolat RENDELÉS webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatos kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Üzemeltetői adatok, információk:

Cégnév: Finn Fatelep Kft.
Telephely: 2040 Budaörs, Petőfi Sándor utca 73.
Panaszkezelés cím: 2040 Budaörs, Petőfi Sándor utca 73.
Telefon: +36 70 263 63 43
E-mail: info@finnfatelep.hu
Adóigazgatási szám: 22767967-2-13 | Közösségi adószám: HU22767967
Cégjegyzékszám: 13-09-174312
Kibocsátó cégbíróság:  Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Számlaszám: Sberbank 14100000-27689149-01000001
Szerződés nyelve: magyar
Megrendelések feldolgozása hétköznapokon történik: 08:00 -14:00 óra között
Megrendelések teljesítésének átlagos ideje munkanapban megadva: Normál szállítás 3 munkanap, Expressz szállítás 1 munkanap!
Webáruház domain: www.fateraszburkolatrendeles.hu

Aktuális házhozszállítási terület IDE KATTINTVA érhető el!

Megvásárolható termékek

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tábla/csomag/db/kg/fm egységárak (minden terméknél feltüntetve), magyar forintban értendők és tartalmazzák a törvényben előírt 27% áfát.

Rendelési információk

A vásárlás webáruházunkban regisztrációhoz kötött, mely a vásárlás véglegesítése előtt lehetséges!

Megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 08:00 -14:00 óra között. A megadott időponton kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben ez a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Webáruházunk minden esetben automatikusan, email-ben visszaigazolja rendelését! A visszaigazoló emailban láthatja a megrendelt termékeket, azok vételárát és a házhozszállítás költségét a megjelölt fizetési mód megjelölésével!

A megrendeléseket minden esetben telefonon/vagy még egy email üzenetben visszaigazolja az ügyfélszolgálatunk, mely során egyezteti a kiszállítás idejét és a leadott rendelést. A megrendelés a telefonon vagy ismételt email üzenetben történő visszaigazolással válik részünkről elfogadottnak!

Szállítási idő:

 • Expressz szállítás: 1 munkanap
 • Normál szállítás 3 munkanap

A termék adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg.

Amennyiben a megrendelés elküldését követően nem kap a megadott email címre visszaigazolást, javasoljuk ellenőrizze a SPAM mappát a levelező rendszerében. Amennyiben nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségeink egyikén.

A megrendelt termék díjának fizetése

Webáruházunkban az alábbi fizetési módok közül tud választani:

 • Utánvét – készpénzben az áru átvételekor
 • Előre utalás/banki átutalás a 14100000-27689149-01000001 (Sberbank) bankszámlaszámra. A bankszámlaszámot a megrendelés után a visszaigazolásban is elküldjük és kérjük az átutalás közlemény rovatába tüntesse fel a megrendelés számát! A megrendelt termékeket az ellenérték megérkezését követően az adott termékre vonatkozó szállítási határidőn belül szállítjuk ki!

A fizetendő összeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

A vételárról minden esetben Áfás számlát állítunk ki, a megrendelésben megadott névre és a megrendelt termékekkel együtt átadunk. Amennyiben nem találja a számlát, esetleg megsérült, kérem jelezze és a számlamásolatot elküldjük Önnek.

Házhozszállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit a saját teherautónkon szállítjuk ki a weboldalunkon megadott kiszállítási területekre, mely folyamatosan bővül! Az aktuális kiszállítási területet IDE KATTINTVA tekintheti meg! A megrendelt termékek kiszállítása munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

Házhozszállítás díjszabása IDE KATTINTVA érhető el!

Felhívás a megrendelések átvételével kapcsolatban

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméke(ke)t, amennyiben a megrendelés után el tudja utalni az összeget vagy a megrendelés átvételekor ki tudja fizetni annak díját a szállítónak.

Át nem vett, visszaküldött megrendelések esetén az újraküldést kizárólag a megrendelés ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten újra küldeni az ismételt házhozszállítási díj megfizetésével egyidejűleg!

Jótállás

Ha a megrendelt termék hibás, akkor azt a Finn Fatelep Kft. díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek.

Elállási/felmondási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás

 • Ön 14 napon belül jogosult indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indoklás nélkül felmondani a szerződést.
 • Az elállási/felmondási határidő, a termék átvételének napjától számított 14 nap, amennyiben a megrendelt termékeket nem vette használatba a védőcsomagolást nem bontotta meg!
 • Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni email-ben a info@finnfatelep.hu email címre.
 • Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.
 • A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített, megrendelt termék vételárát amennyiben a megrendelt termékeket nem vette használatba a védőcsomagolást nem bontotta meg!

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket!

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási / felmondási jog

 • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ
 • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra
 • Romlandó vagy minőségét rövid ideit megőrző termékek
 • Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta
 • Olyan zárt csomagolású termékek esetén amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a védőcsomagolás felbontását követően nem küldhető vissza!

Adatkezelési nyilatkozat

A www.fateraszburkolatrendeles.hu domain néven üzemelő webáruház adatait a Finn Fatelep Kft. kezeli. Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása és kezelése a megrendelés teljesítéséhez szükséges annak érdekében, hogy a megrendelések egymástól elkülönítve, azok tartalma beazonosíthatóak legyenek. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el. A megadott szállítási adatokat a megrendelt termék kiszállítását végző partnerünk megismerheti a csomag kézbesítéséhez.

A megrendelés elküldéséhez, rögzítéséhez szükséges – megadandó adatok

 • név (esetleg cégnév)
 • email cím
 • telefonszám
 • irányítószám
 • település
 • utca, házszám
 • emelet, ajtó

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is.

Regisztrációkor megadandó adatok

 • email cím
 • használni kívánt jelszó
 • név

Regisztrált fiókhoz tartozó megrendelésekhez az alábbi adatok kerülnek rögzítésre – tárolásra

 • eddigi vásárlások (azonosító, megrendelés dátuma, végösszeg, rendelés állapota, megrendelt termékek listája)
 • kedvenc termékek (amennyiben a regisztrációt követően belépett és elhelyezett kedvencek közé termékeket)
 • regisztrációhoz tartozó belépési adatok (jelszó titkosított formában), számlázási és szállítási adatok módosításának lehetősége, korábban megadott adatok

Hírlevél feliratkozáshoz megadandó adatok

 • email cím
 • név (vezetéknév, keresztnév)

Hírlevélre feliratkozhat a regisztráció alkalmával vagy a webáruház oldalain. A feliratkozás kizárólag valós email címmel lehetséges. A feliratkozás elküldése után a megadott email címre a rendszer egy megerősítő hivatkozást (webcímet) küld, amelyre történő kattintással igazolható, illetve erősíthető meg a feliratkozás. A megerősítő webcímre kattintással hozzájárulását adja a hírlevelek küldéséhez. A megadott adatokat a Finn Fatelep Kft. bizalmasan kezeli nem adja ki harmadik fél számára. A hírlevélről történő leiratkozási lehetőség minden általunk küldött levél alján biztosított a leiratkozás gombra történő kattintással vagy ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő kéréssel. A levélben történő leiratkozás gombra kattintást követően azonnal törlésre kerül a megadott e-mail cím és a hozzá tartozó adatok mindegyike a levelezési listáról. A Finn Fatelep Kft. által küldött hírlevelek tartalma tájékoztató jellegű aktuális akciókra, információkra hívja fel a figyelmet tartalmukkal.

Statisztikai adatok

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Finn Fatelep Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A Finn Fatelep Kft. által használt statisztikai eszköz a Google Analytics. A Google Analytics adatkezelési irányelvei megismerhetőek a http://www.google.com/analytics weboldalon.

Cookie-k (sütik)

A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban (Beállítások menüpont). Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a webáruházat kiszolgáló szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A cookie-ban tárolt adatok: kosár tartalma, munkamenet azonosító, elmúlt-e már 18 éves kérdésre történő válasz. A cookie-ban tárolt munkamenet azonosító az oldal bezárásáig, a további adatok a felhasználó által a saját böngészőjében történő törlésig került tárolásra.

Megrendelés adatai

A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Finn Fatelep Kft. a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra (5 év). Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a info@finnfatelep.hu email címen vagy ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén. Az adatok törlése az igény beérkezését követően 10 munkanapon belül megtörténik. Az adatbeviteli hibák javítása a megrendelés elküldését megelőzően lehetséges. A megrendelés elküldését követően ügyfélszolgálati elérhetőségeinken kérhető az adatbeviteli hibák javítása.

Jogorvoslattal élhet

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Posta cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Cím: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400
URL: http://naih.hu

Egyéb rendelkezések, információk

A jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Finn Fatelep Kft. Általános Szerződési Feltételeit, adatkezelési nyilatkozatát.

A weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa! A weboldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába! Bővebb információk >>

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás